Pe scurt
Home » Java

Java

Java, Chat cu Java, Chat cu applet JAVA, Java Chat PJIRC

Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat Online Romanesc cu Webcam si Microfon. RomaniaIRC este o retea internationala de chat pe care romanii din intreaga lume se pot intalni la o mica discutie online, in scris, voce si/sau cu ajutorul webcam-ului.
 

Java Chat PJIRC – este o aplicatie web care se poate conecta la IRC care este scris in JAVA. Orice browser web care acceptă Java Runtime Environment, sau o alternativă Java interpret, se poate folosi de acest applet. Desi trebuie sa avem instalata platforma JAVA ramane una dintre cele mai stabile forme de Chat Online folosite de cele mai mari retele de IRC.
 

Canalele de chat online sunt moderate de către operatori, care veghează 24 de ore din 24 – 7 zile din 7, la o cat mai placuta si cat mai buna desfasurare a discutiilor. De exemplu, ei pot interzice accesul unui utilizator care are un limbaj neadecvat sau care face reclamă altui canal/site/radio.

 
Comenzi utile de folosit pe chat: /nick NumeNou (schimba numele), /ignore Nume (da ignore unui utilizator), /join #NumeCanal (intra pe un canal nou), /part #numeCanal (pleaca de pe un canal), /msg nickserv identify parola-ta (te autentifici ca detinator la un nume de chat). Nu uitati, daca aveti o problema ce tine de nickname-ul vostru, de setari pentru canale sau orice alta problema, intrati pe canalul #Ajutor si asteptati ca un operator sa va preia.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*