Pe scurt
Home » Statistici

Statistici

Statistici Chat, Statistici #Romania, Statistici pe Canalul #Romania Vezi aici cine scrie mai mult, haios si chiar urat …
 

Chat – la origine un cuvânt englezesc însemnând “sporovăială, taifas, discutie”. Desemnează un dialog sau schimb de replici scrise (text) între două sau mai multe persoane, prin intermediul unui canal electronic de transmitere a informatiei, de obicei în Internet. Chatul poate fi realizat ori pe browser, ori cu ajutorul unui program special separat cum ar fi mIRC sau si altele.
 

Daca am clarificat functia chat-ului romanesc, despre chat si cum se face chat online, ne-am gandit sa adaugam aici si o pagina haioasa cu perlele spuse/scrise pe chat-ul nostru. Citeste ce perle se spun chat, citeste statistici pe chat a celor care folosesc acest chat online, un tip de unic in Romania cu webcam si microfon. Intra si tu pe chat romania si vezi cine foloseste acest chat romanesc.
 
Nu uita doar pe www.RomaniaIRC.com ai cele mai faine Statistici Sumare; intri pe pagina noastra de chat online romanesc si apoi te amuzi alaturi de prietenii tai cand citesti aceste Statistici Zilnice; Tot aici vom incerca sa facem si un top de Statistici Saptamanale; In curand vor fi si Statistici Lunare cu perle de chat spuse de voi.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*